Mushroom and spinach risotto: couple's cooking date recommendations #4



(English)
Hello everyone! 🤗 How have you been doing? Are you feeling well lately? Eating good food too? 😌 Well, today, we bring you a risotto recipe. Yes! A wonderful mushroom and spinach risotto to keep you full of energy and inspired to cook more.

Ingredients:
  • 200 grams of spinach leaves
  • 300 grams of canned chopped mushrooms
  • 100 grams of onion
  • 1 garlic clove
  • 1 liter of water
  • 200 grams of risotto rice
  • 80 grams of parmesan cheese
  • 3 tablespoons of olive oil
  • 1 teaspoon of salt
  • Pepper

Preparation:
Add the water to a pan along with the spinack and let them boil for 5-7 minutes ⏲️.

On a frying pan, sauté the minced garlic with 1 tablespoon of olive oil and add the mushrooms. Let it cook for 10 minutes ⏲️.

Add the spinach to the frying pan and mix for 2 minutes ⌚. Add salt and pepper. Set that mix aside.

Using the same frying pan, add the remaining olive oil and the diced onion. Let it heat until the onion is translucent and add the rice.

Take a ladle of the water used to boil the spinach and add to the frying pan. Mix until it evaporated and repeat the process until you are happy with the consistency 👌🏼.

At the end, add the spinach and mushroom mix along with the parmesan shredded cheese and mix. Serve and enjoy! 😌🤗

Books
Last Sacrifice by Richelle Mead

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Recipe
Mushroom and spinach risotto

(Português)
Olá a todos! 🤗 Como têm andado? Sentem-se bem ultimamente? Também a comer boa comida? 😌 Bem, hoje, trazemos-vos uma receita de risotto. Sim! Um risotto maravilhoso de cogumelos e espinafres para vos manter cheios de energia e inspirados a cozinhar mais.

Ingredientes:
  • 200 gramas de folhas de espinafre
  • 300 gramas de cogumelos enlatados picados
  • 100 gramas de cebola
  • 1 dente de alho
  • 1 litro de água
  • 200 gramas de arroz risotto
  • 80 gramas de queijo parmesão
  • 3 colheres de sopa de azeite
  • 1 colher de chá de sal
  • Pimenta

Preparação:
Coloquem água numa panela juntamente com o espinafre e deixem-nos ferver durante 5-7 minutos ⏲️.

Numa frigideira, salteiem o alho picado com 1 colher de sopa de azeite e adicionem os cogumelos. Deixem cozer durante 10 minutos ⏲️.

Acrescentem os espinafres à frigideira e misturem durante 2 minutos ⌚. Adicionem sal e pimenta. Reservem essa mistura.

Utilizando a mesma frigideira, adicionem o restante azeite e a cebola cortada em cubos. Deixem aquecer até a cebola estar translúcida e adicionem o arroz.

Peguem numa concha com a água utilizada para ferver os espinafres e adicionem à frigideira. Misturem até evaporar e repitam o processo até ficarem satisfeitos com a consistência 👌🏼.

No final, adicionem a mistura de espinafres e cogumelos juntamente com o queijo ralado parmesão e misturem. Sirvam e desfrutem! 😌🤗

Livros
Last Sacrifice de Richelle Mead

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Receita
Risotto de cogumelos e espinafres

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